Weer nieuwe…

Elke keerals ik een tussendoor blogje schrijf met nieuw werk is/zijn de volgende nieuwe werken alweer bijna klaar.Zo ook nu.
De ‘The Battle’ is nu helemaal af en staat te drogen. Daarnaast hebbeb we ‘The Battle 2’, die ik weer veranderd heb en een hand die uit de lava kwam weer weggeschilderd voor een duivel die uit de lava komt.

Ondertussen twee mooie katten in opdracht: Coco en Bikkel(zwart en rood).
Direct op hout geschilderd omdat de eigenaar ze buiten tegen de schuur wilde ophangen. Na het zien van de schilderijen gaat hij ze toch binnen ophangen.

Daarnaast heb ik met hulp van mijn kleinzooon een nieuw dak opver mijn drie schuren kunnen leggen. De derde schuur is nog niet af, maar heeft wel gedeeltelijk een glazen dak. Dit alles met de rotzooi en heen en weer geloop van steigerbouwers en schilders die door mijn huis naar de tuinen moesten om de actergevels op te knappen van een heel blok huizen.
Drukte genoeg. En….”AAiaaaiaaay….!!!” Mijn derde buste is tijdens het werk op de grond gevallen en dus onherstelbaar vernield. Overnieuw beginnen dus.
En nu heb ik al enkele dagen een keelinfectie ook waardoor ik het liefst in mijn bed zou willen liggen. Maarja, werk gaat voor.

 

Advertenties